Eveniment

UPDATE. 16 dintr-o lovitură! Isprava unui tânăr, în plină noapte

• Bookmarks: 7


UPDATE. Polițiștii au constatat că din autoturisme au fost sustrase mai multe bunuri (casetofoane, materiale electrice și articole de îmbrăcăminte).Ca urma a verificărilor efectuate, oamenii legii au reușit să identifice un tânăr, de 26 de ani, bănuit de comiterea faptelor. Acesta locuiește în aceeași zonă din Timișoara, iar, la domiciliul acestuia, au fost descoperite bunurile sustrase din auto.

Polițiștii continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

—-

Duminică dimineață, apelul unei femei la 112, anunță că mașina sa a fost spartă și că, ar mai fi câteva în aceeași situație.

Când s-au deplasat în parcarea dintre blocuri, din zona Dâmbovița, polițiștii Secției 3 au constatat că sunt 16 în această situație. Toate au fie geamurile laterale, luneta sau oglinzile distruse.

Acum, oamenii legii încearcă să îi identifice pe proprietari și, în același timp, vor să afle, dacă mai sunt și late vehicule sparte.

O echipă de criminaliști s-a deplasat la fața locului pentru a efectua cercetări și a preleva probe.

Polițiștii au au deschis un dosar penal pentru distrugere. După ce vor identifica toți proprietarii și vor stabili ce a fost furat din fiecare vehicul, vor extinde cercetările și pentru infracțiunea de furt.

7 recommended
comments icon0 comments
0 notes
100 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.