Diverse

23 ianuarie, Ziua Internațională a Scrisului de Mână

• Bookmarks: 1


Ziua Scrisului de Mână a fost inventată în 1977, când educatorii au început să simtă că arta scrierii de mână se pierde ca abilitate. Asociația producătorilor de instrumente de scris a decis să facă ceva în acest sens și astfel a apărut Ziua Scrisului de Mână.

Această zi ne încurajează să punem pixul pe hârtie și să ne cântărim abilitățile.

Potrivit Hanover Research, a scrie de mână timp de doar 15 minute pe zi poate ajuta la dezvoltarea cognitivă, la dezvoltarea abilităților motorii de scriere și înțelegere.

Unul dintre primele lucruri pe care le putem face este să aruncăm o privire asupra propriei scrieri. Mulți considerăm că scrisul nostru este dezordonat. În această zi putem să dedicăm câteva minute pentru a lucra la îmbunătățirea scrisului de mână. Sau, am putea încerca stiluri diferite de scriere.

Scrie o scrisoare. Tradiția de a primi o scrisoare scrisă de mână este, din păcate, uitată. Suntem mai familiari cu mailurile. Pentru a sărbători, ia un pix și o bucată de hârtie și alege pe cineva drag căruia să-i scrii câteva rânduri. Nu ceva elaborat. Gândul este cel care contează. În 1 martie vom sărbători ziua complimentelor, e bine să te pregătești.

Exersează-ți o nouă semnătură. Nu este nimic mai oficial decât semnarea numelui tău pe linia punctată. Fă-ți timp pentru a perfecționa propria semnătură.

Începe un jurnal, despre obiectivele, visele și speranțele pe care să le urmărești pe tot parcursul anului.

Improvizează o poveste. Cea mai elevată formă de scris este povestirea. Punându-ți imaginația pe hârtie, creezi o legătură cu gândurile și eul tău profund. Folosește-ți imaginația!

sursa: viatabatefilmul.ro

comments icon0 comments
0 notes
44 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *