Eveniment

3 bărbați au fost reținuți după ce au furat 7 obloane din aluminiu și 200 de kilograme de fier

• Bookmarks: 1


Trei bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 45 de ani, toți din comuna Berzovia au fost reținuți de poliție după ce au sustras 7 obloane din aluminiu și aproximativ 200 de kilograme de fier vechi.

„În cursul nopții precedente, în jurul orei 22.15, polițiști de la Poliția Orașului Bocșa au fost sesizați despre faptul că persoane necunoscute au furat mai multe componente provenite din dezmembrarea unor remorci auto, depozitate pe un teren viran, în proximitatea unor hale din comuna Berzovia. La scurt timp de la primirea sesizării polițiștii au identificat, pe DJ 572, în apropierea locului comiterii faptei, un autoturism în care se aflau 3 bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 45 de ani, toți din comuna Berzovia. Din verificările efectuate s-a stabilit că cele 3 persoane s-ar fi deplasat în aceeași seară, cu un microbuz, la locul comiterii faptei, încărcând în autovehicul 7 obloane din aluminiu și aproximativ 200 de kilograme de fier vechi, componente dezmembrate de la remorci auto, bunuri pe care le-ar fi transportat la locuința unuia dintre ei”, susțin oamenii legii.

Bunurile sustrase, estimate la peste 16.000 de lei, au fost găsite de către polițiști și restituite persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar polițiștii continuă cercetările în vederea tragerii la răspunde penală a persoanelor vinovate.

comments icon0 comments
0 notes
86 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.