Diverse

32 de kg de hrană/zi! Atât consumă în medie un zimbru. Campanie pentru animalele de la Armeniș

• Bookmarks: 11


WWF România a demarat o campanie denumită „Zimbrii au nevoie de tine” prin care cei care doresc pot face donații.

Voluntarii WWF le asigură regulat suplimentele de fân și vitamine și medicamente de care au nevoie, însă pentru asta au nevoie și de fonduri.

„Poți susține supraviețuirea, pe perioada de iarnă, a noilor zimbri veniți din rezervații – prin asigurarea de hrană suplimentară, vitamine și medicamente. Astfel, vei crește șansele zimbrilor în procesul de adaptare – de a fi mai puternici și capabili să se înmulțească. 32 de kg de hrană /zi ! atât consumă în medie un zimbru adult, dar asta nu este totul! Dieta zimbrilor este variată și asigură funcții esențiale pentru protejarea și creșterea biodiversității dintr-un areal vast de păduri și pajiști. Împreună putem să îi cunoaștem mai bine și să îi ocrotim pentru a ne bucura de beneficiile naturii”, arată cei de la WWF România.

Din donații se asigură: hrana în condiții extreme, vitaminele și sărurile minerale necesare, medicamente și logistica necesară acțiunilor de monitorizare. Dacă doriți să sprijiniți demersurile voluntarilor o puteți face donând prin intermediul site-ului wwf.ro

11 recommended
comments icon0 comments
0 notes
144 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *