Advertorial

A fost inaugurat parcul din Cărpiniș

• Bookmarks: 6


Spațiul de joacă care se întinde pe o suprafață de 2410 metri pătrați a fost inaugurat. Locul de joacă se află în zona terenului de fotbal din localitatea Cărpiniș.

Punctul de atracție este zona dedicată copiilor, unde micuții au dat buzna chiar din prima zi. Aceasta este dotată cu tobogane moderne, leagăne și diverse figurine pe arc. Zona este acoperită cu un covor de cauciuc pentru ca micuții să nu se accidenteze.

„Parcul este dotat cu locuri de parcare. Ca și structură parcul a fost dezvoltat atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Micuții se pot juca pe echipamentele amplasate în zona special amenajată pentru joacă, zonă protejată de un strat suport din tartan. Pentru cei mari avem o zonă dedicată pasionaților de fitness în aer liber, cu diverse echipamente, zonă, de asemenea este protejată cu tartan. Pentru relaxare avem 3 zone de foișoare si bancuțe de-alungul aleilor. Parcul este iluminat, iar zona verde este dotată cu sistem de irigații pentru întreținerea gazonului. Pe această cale aș dori să vă informez că voi continua demersul de modernizare a parcurilor și anul viitor, atât în Iecea Mică, cât și în Cărpiniș”, a declarat primarul comunei Cărpiniș, Marcel Popa.

Parcul a fost dotat cu coșuri de gunoi și va avea flori și arbori. Întregul spațiu a costat 460 de mii de lei plus TVA inclus, bani din bugetul local.

6 recommended
comments icon0 comments
0 notes
238 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *