Administratie

Abia din 8 februarie vor fi suplimentate fluxurile de vaccinare din Timișoara. Anunțul primarului Dominic Fritz

• Bookmarks: 17


“Am aflat astăzi că Timișului i se alocă de către Comitetul Național de Coordonare a Vaccinării încă 7 fluxuri de vaccinare, dar abia din 8 februarie!

Se pare că sunt fluxurile care au fost promise doamnei Prefect Liliana Oneț, încă de acum o săptămână. Doar centrul de la ISHO de pe Take Ionescu, care este gata să fie dat în folosință, poate să le preia pe toate 7. Sunt în continuare puține fluxuri alocate pentru Timiș și Timișoara, iar numărul de doze distribuit către noi rămâne mic, în raport cu cererea locală”, scrie primarul pe pagina sa de Facebook.

“Solicit în continuare o proiecție privind numărul de doze de vaccin ce vor fi distribuite lunar în Timiș și Timișoara, la fel, o proiecție lunară pentru numărul de fluxuri și date privind dozele distribuite și administrate pentru fiecare centru de vaccinare din oraș și din județ.

Viceprimarul Ruben Lațcău a fost împreună cu coordonatorii nucleului local de vaccinare din Primărie, Ciprian Trocan și Iulian Găurean, să verifice situația la alte 4 centre: clădirea STPT din Intrarea Doinei, Muzeul Tramvaielor, Incuboxx și FITT. În unele mai este nevoie doar de signalistică, în altele de imprimante sau de câte o chiuvetă, dar acestea se pot rezolva într-o zi.

În prezent avem două centre în funcțiune, alte două care sunt gata să fie date în folosință și încă 4 care pot fi pregătite mâine. Le punem pe toate la dispoziția Direcției de Sănătate Publică. Doar așteptăm să ni se aloce fluxuri și doze de vaccin”, a încheiat Dominic Fritz.

17 recommended
comments icon0 comments
0 notes
255 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *