Eveniment

Accident grav în Arad! Doi pietoni au căzut ca popicele, loviți de o mașină

• Bookmarks: 11


Doi bărbați din Arad, unul de 45, altul în vârstă de 72 de ani, au căzut ca popicele după ce au fost loviți de o mașină.

Bărbații au traversat neregulamentar strada, moment în care au fost izbiți de un șofer de 31 de ani, care s-a ales cu dosar penal.

„Din cercetări a reieșit că un arădean de 31 de ani, care conducea un autoturism pe Calea Radnei accidentează grav un bărbat de 45 de ani și ușor un bărbat de 72 de ani, care ar fi traversat strada printr-un loc nepermis.

Bărbatul de 45 de ani a fost transportat la spital în stare de inconștiență iar cel de 72 de ani a refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului și pietonul de 72 de ani au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale care se impun.”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

11 recommended
comments icon0 comments
0 notes
38 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.