Administratie

Actele la control! Primarul Dominic Fritz trebuie să-și publice dovada domiciliului și diplomele de studii

• Bookmarks: 14


În ședința de consiliu local de marți, 13 iulie, au fost aprobate cele două proiecte de hotărâre care îi obligă pe cei din conducerea primăriei și pe aleși să-și publice diplomele de studii și dovada domiciliului. A fost scandal în coaliția de guvernare de la nivel local. Ambele proiecte au fost aprobate, dar nu au fost vizate de legalitate de secretarul general al primăriei.

Marți, 13 iulie, a fost o zi cu ghinion pentru Dominic Fritz, primarul Timișoarei. Partenerii săi de guvernare, PNL-iștii din CL Timișoara, au votat cot la cot cu PSD și PRO România atât proiectul care face referire la publicarea diplomelor de studii, cât și cel care face referire la dovada domiciliului. Acestea au trecut cu 14 voturi. 12 voturi au fost împotrivă, toate de la consilierii USRPLUS.

Primarul Dominic Fritz a țipat chiar în plenul Consiliului Local la consilieri, acuzându-i de jocuri politice și de lipsă de interes pentru problemele Timișoarei. Pe liderul Pro România, dr. Marius Craina, l-a acuzat de frustrări că a pierdut alegerile pentru funcția de primar, iar pe colegii de alianță i-a felicitat pentru asocierea cu PSD și Pro România.

14 recommended
comments icon0 comments
0 notes
256 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *