Administratie

„Adio, dar rămân cu tine!” Claudiu Buciu, primarul demis al Lugojului, consilier personal al primarului interimar, Bogdan Blidariu

• Bookmarks: 8


Demis din funcția de primar în Lugoj de prefectul de Timiș, Claudiu Buciu nu pleacă prea departe. A găsit „artificiul” care îl ține practic la conducerea instituției. Potrivit unor surse editiadetimis.ro, Buciu ar fi fost numit consilier personal al actualului primar interimar, Bogdan Blidariu.

Nici bine nu a ajuns în funcția de primar în Lugoj, ce-i drept, interimar, că Bogdan Blidariu a și luat prima decizie. L-a numit consilier personal pe primarul demis, Claudiu Buciu.

Practic, Buciu rămâne „la frâiele” instituției, fără prea mari emoții.

Vă reamintim că primarul ales al Lugojului, Claudiu Buciu a fost demis de prefectul de Timiș chiar săptămâna trecută. Motivul îl reprezintă o ilegalitate comisă de Buciu, și-a schimbat domiciliul din România în Germania, chiar anul acesta, în timpul mandatului de primar.

Situația a fost prevăzută de opoziția din Lugoj. Președintele PSD Lugoj, Călin Dobra aprecia chiar după demiterea lui Buciu că acesta va ține cu dinții de funcție.

8 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1410 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *