Eveniment

„Ai grijă ce îți dorești!” O tânără din Reșița a amenințat că se sinucide, dar ar fi căzut, din neatenție, de la etajul 4

• Bookmarks: 2 • Comments: 1


Joi dimineața, o tânără de 22 de ani din Reșița, s-a urcat într-un bloc cu patru etaje, amenințând că se aruncă. Într-un moment de neatenție, ar fi alunecat de pe acoperiș.

Tânăra de 22 de ani a supraviețuit căderii în gol, dar starea ei ar fi gravă. Pompierii, polițiștii, medicii sosiți la fața locului au încercat să o convingă să nu facă gestul, s-au deplasat la fața locului cu perna pneumatică, dar într-un moment de neatenție, ar fi alunecat de pe streașină.

„În această dimineață, în jurul orei 08.59, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că o persoană femeia aflată pe clădirea unui bloc de 4 etaje din municipiul Reșița amenință că se aruncă în gol.

Imediat au fost direcționate la fața locului echipaje de poliție, împreună cu echipajul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și un negociator din cadrul inspectoratului.

În jurul orei 09.15, persoana a alunecat de pe clădirea blocului, în acest moment acordându-i-se îngrijiri medicale de către echipajul SMURD și fiind în viață.

În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor și situației de fapt.”, au transmis reprezentanții ISU Caraș-Severin.

2 recommended
comments icon1 comment
1 notes
187 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.