Administratie

„Aloo, unde este stadionul promis pentru Timișoara?”, mesajul unui cetățean către cei din PSD și PNL

• Bookmarks: 1


În condițiile în care Timișoara nu are un stadion modern, iar vechea arenă „Dan Păltinișanu” nu mai poate fi utilizată pentru că se află într-o stare avansată de degradare, un cetățean le-a transmis un mesaj celor din PSD și PNL.

Aloo, unde este stadionul promis pentru Timișoara?!?!” Astăzi se împlinește un an de guvernare dezastruoasă PSD-PNL. A fost un an de promisiuni goale, fără rezultate, un an în care prețurile au explodat, mai ales pe partea de energie, un an în care coaliția de guvernare a părut mai degrabă preocupată de împărțirea de sinecuri, decât de guvernare. Mesajul din imagine este al unui cetățean al Timișoarei, sătul de promisiuni, trimis astăzi către liderii coaliției sărăciei PSD-PNL”, a semnalat USR Timiș.

În anul 2012 a fost lansată prima promisiune pentru un stadion nou în Timișoara. Din acel moment, în fiecare an ce a urmat, politicieni sau reprezentanți ai guvernului au transmis asigurări că stadionul se va face, dar nu s-a întâmplat nimic concret până în acest moment.

La aproape 11 ani distanță, am ajuns să ne punem întrebarea dacă situația în care ne aflăm este rea-voință sau incompetență. De luni întregi, proiectul stadionului stagnează în sertarele de la Ministerul Dezvoltării. Timișoara merită un stadion de standarde europene!”, a declarat Vlad Șendroiu, liderul de grup al consilierilor județeni USR Timiș.

comments icon0 comments
0 notes
57 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *