Administratie

„Am rezolvat, nu se poate!” Problema COLTERM rezolvată, primăria Timișoara bagă societatea în faliment!

• Bookmarks: 5


Societatea de termoficare a Timișoarei, COLTERM S.A. va intra în procedură de faliment, cel mai probabil de săptămâna viitoare. Mai mulți consilieri locali vorbesc de iminența falimentului, cu toate că nimeni din conducerea primăriei nu suflă o vorbă.

Consiliul de Administrație al COLTERM are chiar luni ședință, urmând ca în această întâlnire să se ia decizia intrării în insolvență. Mai mult decât atât, ar exista și o firmă, din București, care să se ocupe de întreaga procedură. Totul a fost gândit cu sub semnul unei secretomanii care nu-i caracterizează pe „oamenii noi” din politică (sîc!).

Potrivit consilierilor locali din Primăria Timișoara, Roxana Iliescu (PRO România) și Radu Țoancă (PSD) susțin că dacă s-ar fi luat o decizie coerentă și clară încă de anul trecut, orașul nu s-ar fi ales cu amenda de zeci de milioane de euro din cauza lipsei certificatelor verzi.

Potrivit lui Țoancă, societatea de termoficare din Timișoara a cheltuit de la începutului lui 2021 și până acum, 120 de milioane de lei. O sumă record! Iar acum intră în faliment.

5 recommended
comments icon0 comments
0 notes
96 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *