Economic

Antreprenorii din Timiș pot primi vouchere de inovare. Ce program se derulează

• Bookmarks: 2


Vești bune pentru antrenorii inspirați, care au soluții inovatoare și de impact.

Consiliul Județean Timiș anunță că lansează un program de vouchere de inovare intitulat „Academia Acsell”.

Programul se adresează startup-urilor, IMM-urilor, spin-off-urilor și studenților care doresc să dezvolte un produs, serviciu sau model de afaceri inovator în sectorul sănătății și calității vieții.

Academia ACSELL își propune pregătirea beneficiarilor în cadrul unui program gratuit de accelerare modern și dinamic, cu un design de învățare inovator și un parcurs itinerant personalizat, alături de mentori și experți regionali”, a informat CJ Timiș.

Cei interesați sunt invitați să aplice pentru voucher, completând un chestionar disponibil AICI, până la data de 11 decembrie. Selecția participanților se va face până în 15 decembrie.

Sesiunile de training, mentorat antreprenorial și suport în accesare de fonduri se vor desfășura la începutul anului 2023, vor fi adaptate la nevoile participanților și vor permite interacțiunea one-to-one cu mentori cu o vastă experiență”, au transmis reprezentanții instituției.

Inițiativa face parte din planul de acțiune elaborat în cadrul proiectului ACSELL, finanțat din fonduri europene prin programul Interreg Europe și implementat de Consiliul Județean Timiș alături de alți șapte parteneri din Europa.

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
32 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *