Administratie

Apar patru noi sensuri giratorii pe drumul care leagă Timișoara de Giroc

• Bookmarks: 2


Pentru mai multă siguranță în trafic pe drumul care leagă Timișoara de Giroc, autoritățile au luat o serie de măsuri.

Alexandru Proteasa, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, anunță că vor fi realizate patru noi sensuri giratorii pe Calea Timișoarei din Giroc.

Consiliul Local Giroc a aprobat zilele trecute asocierea cu instituția noastră pentru realizarea girațiilor, urmând ca în ședința Consiliului Județean de joi, 24 noiembrie, să aprobăm la rândul nostru această asociere. După vot, vom obține avizele și vom demara pe teren pentru reconfigurarea intersecțiilor. Fluidizăm astfel traficul pe una dintre cele mai circulate șosele din Timiș. Acum, să faci stânga pe drum, indiferent de direcție, este o adevărată aventură. Dovadă stau și numeroasele accidente din ultima perioadă”, a afirmat Alexandru Proteasa.

Cele patru sensuri giratorii provizorii vor fi amenajate la intersecțiile cu Aviației, Soarelui, Neptun și Jupiter.

Pentru două dintre acestea, cu Soarelui și Jupiter, avem în lucru amenajarea unora definitive. Procedurile de contractare lucrări și de elaborare documentație sunt însă de durată, acesta fiind și motivul pentru care am ales varianta unor girații provizorii”, a detaliat vicepreședintele CJ Timiș.

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
40 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *