Educație

Ateliere în pepiniera din centrul Timișoarei! Le organizează Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I”

• Bookmarks: 3


Reprezentanții Facultății de Inginerie și Tehnologii Aplicate vor organiza în perioada următoare, ateliere de horticultură, și silvicultură, în interiorul instalației din Piața Victoriei „Pepiniera 1306 plante pentru Timișoara”.

 

Împreună cu Ordinul Arhitecților din România, Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, organizează un set de ateliere în interiorul instalației din Piața Victoriei “Pepiniera 1306 plante pentru Timișoara”. În data de 24 martie va avea loc primul eveniment, intitulat “Ecodesign urban – gestionarea spatiilor verzi in concept Smart City”.

„Cu această ocazie, puteti vedea plantele așezate pe această construcție, dar și clădirile din piață, construite în marea lor majoritate între anii 1910 și 1914. Fațadele decorate în stil secession recent reabilitate oferă o imagine deosebită. Vor avea loc ateliere de silvicultură –  „Rolul personajelor forestiere în reducerea efectelor schimbărilor climatice„, horticultură – „Conservarea și valorificarea soiurilor locale de legume”) și de inginerie genetică – „Biotehnologiile vegetale – tehnologiile viitorului.”, au precizat reprezentanții Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara.
3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
49 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *