Administratie

Atenție, bizoni! Se ridică mașini parcate pe pietonală, în Timișoara! Acțiune a Poliției Locale în zona centrală

• Bookmarks: 1


Mai mulți bizoni din traficul timișorean au rămas astăzi fără obiectul muncii, adică bolizii, aceștia fiind ridicați de polițiștii locali. Șoferii și-au parcat mașinile în zona pietonală și au fost ridicate de polițiștii locali.

35 de mașini au fost ridicate și aproape 1000 de sancțiuni aplicate de Poliția Locală Timișoara pentru șoferii care au parcat sau staționat în zone pietonale.

„Din luna septembrie și până în prezent, au fost ridicate de polițiștii locali un număr de 35 de autovehicule din zona pietonală, fiind luate măsuri în cazul a  979 conducători auto, 330 dintre aceștia fiind deja sancționați, iar la restul urmează să le fie întocmite procesele verbale de constatare a contravenției fiindu-le aplicate colante.

Străzile pe care au fost întâlnite cel mai frecvent astfel de situații sunt Sergent Constantin Mușat, Eugeniu de Savoya, Regimentul 5 Vânători, Victor Vlad Delamarina, Augustin Pacha, Emanuil Ungureanu. Potrivit HCL 371/2007 modificată, astfel de fapte se sancționează cu amendă între 500 și 1000 de lei pentru persoanele fizice și între 1500–2000 lei pentru persoanele juridice. Deși față de primele săptămâni numărul celor care încalcă legea este în scădere, polițiștii locali acționează permanent în zona respectivă și atrag, din nou, atenția conducătorilor auto să nu mai staționeze pe străzile destinate pietonilor pentru a evita sancționarea și chiar ridicarea autovehiculelor.”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

comments icon0 comments
0 notes
29 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *