Administratie

Atenție! Circulația mijloacelor de transport în comun va fi deviată

• Bookmarks: 4


Ca urmare a lucrărilor de asfaltare ce se vor desfășura pe strada 1 Decembrie 1918, în data de 14.05.2022, circulația mijloacelor de transport în comun din zonă va fi deviată, pe toată durata programului, anunță reprezentanții STPT. Astfel:

– tramvaiele liniilor 6a şi 6b vor circula deviat pe următorul traseu (dus-întors): Gara de Est – Piaţa Badea Cârţan – Piaţa Traian – Piaţa 700 – Catedrala Mitopolitană – Piaţa Sf. Maria – Piaţa Bălcescu – bulevardul Liviu Rebreanu – AEM – Ciarda Roşie.

– traseul liniei 23 va fi prelungit până la Gara de Est pe traseul (dus -întors): AEM – Calea Stan Vidrighin – strada Ştefan cel Mare – Piaţa Traian – strada Dacilor – Piaţa Badea Cârţan – strada Mihail Kogălniceanu – Gara de Est.

„Totodată, ca urmare a lucrărilor la infrastructura tehnico-edilitară din zona Calea Stan Vidrighin şi a problemelor pe care le ridică transbordarea în siguranţă a călătorilor în şi din staţiile de pe traseul liniei 23, ca urmare a consultărilor cu reprezentanții Primăriei Municipiului Timişoara, stațiile Detergenți, Mecatim şi Spumotim vor fi suspendate începând cu data de 13.05.2022, ora 12. Pe traseul liniei 23, se vor păstra staţiile de capăt Garaj STPT, respectiv AEM, iar în cursul săptămânii viitoare Primăria Municipiului Timişoara, reprezentanţii STPT și reprezentanţii executantului lucrărilor de pe Calea Stan Vidrighin vor asigura o soluţie tehnică pentru amenajarea unei stații şi a unei treceri de pietoni la mijlocul tronsonului AEM – Garaj STPT”, anunță cei de la STPT.

4 recommended
comments icon0 comments
0 notes
82 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.