Educație

Bani europeni la UVT pentru lupta împotriva Covid-19

• Bookmarks: 8


23 de locații din cadrul Universității de Vest din Timișoara vor fi dotate cu echipamente și aparatură tehnologică de ultimă generație.

Mai exact, terminale de acces și control, încorporate cu recunoaștere facială și detectoare de temperatura, sisteme de control acces pe baza de termoscanare, porți de dezinfecție cu sistem de pulverizare pentru trafic intens precum și nebulizatoare/ atomizoare pentru dezinfecția și sterilizarea aerului. Totul devine posibil cu bani europeni.

Universitatea de Vest din Timișoara anunță demararea proiectului cu titlul “Sprijin pentru Universitatea de Vest din Timișoara în contextul SARS-COV-2” , proiect finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare, a cărui valoare este de peste 1,2 milioane de lei.

Obiectivul general al proiectului constă în asigurarea unei capacități adecvate de gestionare a crizei sanitare, prin diminuarea riscului de propagare a infecției cu SARS-CoV-2 în sistemul public de educație universitară, prin dotarea Universității de Vest din Timișoara cu aparatură destinată dezinfecției și sterilizării aerului de tipul nebulizatoarelor.

”Proiectul se derulează pe o perioadă de 22 luni, noiembrie 2020 – august 2022, demararea proiectului fiind considerată data începerii procedurii de achiziție de aparatură destinată diminuării riscului de propagare a infecției cu SARS-CoV-2”, anunță reprezentanții Universității de Vest din Timișoara.

8 recommended
comments icon0 comments
0 notes
10 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *