Eveniment

Bărbat lovit cu pumnii și picioarele pentru 700 de lei

• Bookmarks: 8


Un bărbat de 61 de ani, în timp ce se afla în Parcul Civic din Timișoara a fost lovit cu pumnii și picioarele de către un necunoscut, care ulterior i-a sustras portmoneul cu 700 de lei în el.

„La data de 02.06.2022,polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că în noaptea de 01.06.2022,un bărbat în vârstă de 61 de ani, în timp ce se afla în Parcul Civic din Timisoara, a fost lovit din spate, în zona capului de către o persoană necunoscută, a căzut la pământ, aceasta continuând sa-l lovească cu pumnii și picioarele, iar ulterior i-a sustras portmoneul ce conținea suma de 700 lei și acte personale. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 29 de ani, bănuit de comiterea faptei, iar în dimineața zilei de 08.06.2022, s-a reușit depistarea acestuia pe raza localității Săcălaz, fiind condus la sediul poliției pentru audieri”, susțin oamenii legii.

În urma probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând să fie introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș. Polițiștii continuă cercetările și încearcă să recuperareze prejudiciului.

8 recommended
comments icon0 comments
0 notes
220 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.