Advertorial

Bursa locurilor de muncă la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Regele Mihai I” din Timișoara

• Bookmarks: 12


Reprezentanți ai companiilor din Timiș și studenții de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Regele Mihai I” din Timișoara au fost aduși într-un mediu comun, la bursa locurilor de muncă. Evenimentul este organizat de USAMVB Timișoara.

Zeci de oferte de locuri de muncă, dar și programe de internshipuri sunt puse la dispoziția studenților, dar și absolvenților Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Regele Mihai I” din Timișoara.

Instituția de învățământ superior în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș organizează „Bursa locurilor de muncă pentru studenți”.

Evenimentul a reunit zeci de firme din Timiș care sunt în căutarea de forță de muncă specializată. Studenților și absolvenților li se oferă astfel oportunitatea să inițieze discuții despre angajare cu mai multe companii, deodată.

Bursa locurilor de muncă pentru studenți are loc și vineri, 8 aprilie 2022, în holul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Timișoara.

12 recommended
comments icon0 comments
0 notes
624 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *