Sanatate

„Ca-n Olanda!” La Timișoara a fost inaugurată cea mai modernă parcare de biciclete

• Bookmarks: 3


Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș este încântat că la Timișoara este „ca-n Olanda”. Cel puțin asta susține alesul după ce a văzut inaugurată cea mai modernă parcare de biciclete din oraș, în parcarea Consiliului Județean Timiș.

Dacă aveți situații de rezolvat la Consiliul Județean Timiș, vă puteți deplasa cu bicicleta, că aveți unde să o parcați. Asta era problema din cauza căreia nu se folosea până acum mijlocul de transport pe două roți (sîc!). Vicepreședintele CJ Timiș, Cristian Moș a anunțat că a fost inaugurată prima parcare modernă de biciclete din oraș.

„Inaugurăm prima parcare de biciclete ca-n Olanda, din Timișoara. Sunt încântat că pașii pe care i-am făcut în ultimele luni, pentru a contribui la dezvoltarea unei infrastructuri de calitate pentru transportul alternativ din județ, încep să se vadă. Strategia #VeloTimiș nu este doar despre piste de biciclete, ci despre încurajarea timișenilor să aleagă cât pot de des transportul nepoluant. Lipsa locurilor de parcare sigure este pe lista motivelor pentru care unii timișeni nu aleg să folosească bicicleta pentru drumurile zilnice – am ascultat această nevoie și am venit cu o primă soluție. Planul este ca astfel de parcări moderne să fie amplasate în cât mai multe locuri unde este nevoie de ele. 2 locuri de parcare pentru 🚗 = 20 de locuri de parcare pentru 🚲.

În parcarea Consiliului Județean Timiș a fost amplasată cea mai modernă parcare de biciclete din Timișoara. Dotată cu cea mai recentă generație de sisteme de parcare pentru biciclete pe două niveluri. Asta permite utilizatorilor să depoziteze bicicletele una deasupra celeilalte, dublând astfel capacitatea de depozitare.

Tot aici bicicliștii pot să-și umfle roțile de la bicicletă folosind sistemul Velopump Air pus la dispoziție. Iar posesorii de biciclete și trotinete electrice își pot încărca gratuit vehiculele.”, a scris Cristian Moș pe pagina de Facebook.

Parcarea de biciclete de la Consiliul Județean este deschisă pentru toți bicicliștii. Pentru orice tip de feedback, aleșii județeni spun că puteți trimite mailuri pe adresa cristian.mos@cjtimis.ro.

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
83 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.