Politica

Călin Dobra: „Cât valorează un lugojean în ochii Guvernului?! 3 LEI!”

• Bookmarks: 3


Statul la masă cu Alin Nica, Alina Gorghiu și Rareș Bogdan, toți lideri naționali ai PNL, nu l-a ajutat cu nimic pe primarul din Lugoj, Claudiu Buciu. Președintele PSD Lugoj, Călin Dobra critică dur alocările bugetare pentru municipiul de pe Timiș. Trei lei de lugojean, atât a alocat Guvernul pentru fiecare dintre locuitorii orașului.

Președintele PSD Lugoj, Călin Dobra îl face direct responsabil pe Claudiu Buciu, primarul Lugojului de faptul că orașul a primit o sumă foarte mică din alocările din Fondul de Rezervă al Guvernului.

„Cât valorează un lugojean în ochii Guvernului?! 3 LEI! Ați citit bine! Lugojul, oraș cu 40.000 de oameni, decontează consistent neînțelegerile din “famiglia” liberală. Orașul a primit 122.000 de lei, din cele 29 de milioane alocate Timișului din Fondul de Rezervă. De ce? Pentru că primarul Buciu nu este din echipa președintelui Consiliului Județean, Alin Nica, pentru că cei doi nu se înțeleg, pentru că primarul liberal lugojean nu știe și poate nici nu vrea să se bată pentru binele Lugojului nostru și pentru comunitate.”, a scris președintele PSD Lugoj pe pagina oficială de Facebook.

Județul Timiș a primit din Fondul de Rezervă aproape 30 de milioane de lei. Banii au fost împărțiți de Consiliul Județean Timiș într-un mod discriminatori, acuză Călin Dobra.

„Ca să fie clar că totul e pe “prietenie”, vă dau un exemplu: comuna Belinț, cu mai puțin de 3 mii de locuitori i-a fost alocată suma de 522 mii lei! Un belințean = 174 de lei. Ce vină poartă lugojenii pentru faptul că primarul Buciu nu face parte din “echipa câștigătoare” a liberalilor? Rămâne o întrebare retorică. Răspunsul este de la sine înțeles. Putem observa și simți, însă, consecințele orgoliilor politice.”, își încheie postarea Călin Dobra.

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
639 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *