Administratie

Călin Dobra (PSD): „STPT se va duce în cap! Este în subordinea lui Fritz!”

• Bookmarks: 11


Tot mai mulți reprezentați locali și regionali prevăd sfârșitul Societății de Transport Public din Timișoara, din cauza modului îi care este administrată de primărie. Cea mai recentă opinie, în aceeași direcție, aparține fostului președinte al CJ Timiș, Călin Dobra.

Eșecul administrației Fritz este pe buzele tuturor! După situația în care a ajuns Colterm, aproape de faliment, următoarea pe listă este STPT, este de părere fostul președinte CJ Timiș, Călin Dobra:

„Îmi este tot mai clar că după Colterm, STPT este noua societate din subordinea Primăriei Timișoara, care se va duce în cap! După cum înțeleg acești oameni să gestioneze orașul, doar mai pot spera ca în 2024 să mai rămână ceva de administrat din Timișoara!”

Reacția consilierului județean PSD, Călin Dobra, vine după ce administrația Fritz a decis să delege atribuțiile de director general al SMTT, unui tânăr de 30 de ani, fără experiență în domeniu.

„Reforma lui Fritz… numai reformă nu e! Inițial am crezut că poate fi vorba de lipsă de experiență în administrație, dar nu, nu e așa! Administrația Fritz este de o incompetență crasă! Delegarea atribuțiilor de director al SMTT unui tânăr de 30 și un pic de ani, cu experiență în alte domenii decât transportul public, demonstrează că Fritz n-are nici cea mai mică dorință să pună pe roate Timișoara.”, a scris Călin Dobra pe pagina sa de Facebook.

11 recommended
comments icon0 comments
0 notes
69 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.