Educație

Cămin studențesc la cele mai înalte standarde, inaugurat la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

• Bookmarks: 4


Noul cămin studențesc al Universității „Aurel Vlaicu” din Arad a fost inaugurat în prezența ministrului Educației, Sorin Câmpeanu, a ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, și a directorului Companiei Naționale de Investiții, Manuela Irina Pătrășcoiu precum și a parlamentarilor arădeni, autorități județene și locale.

Investiția de 16 milioane lei derulată prin Compania Națională de Investiții a fost preluată marți, 27 septembrie, de Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad.

Rectorul UAV, Ramona Lile: „Un moment important pentru dezvoltarea instituțională a UAV”

Conform declarațiilor ministrului Cseke Attila, acesta este primul cămin din cele 30 la nivel național, care a fost predat de CNI, beneficiarului.

Ministrul Educației, Sorin Câmpeanu,  a menționat Aradul, Universitatea „Aurel Vlaicu”,  ca un exemplu de bună practică pentru modul în care s-au derulat lucrurile în acest proiect și felul în care au colaborat cu autoritățile locale și județene.

„Este un moment important pentru dezvoltarea instituțională a universității noastre. O investiție care a adus 110 locuri noi de cazare în condiții excepționale pentru studenții UAV. Mulțumim tuturor pentru suportul și munca depusă, pentru efortul pe care l-au făcut ca acest obiectiv să fie finalizat” a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

Parlamentarii arădeni, autoritățile locale și județene au punctat necesitatea investițiilor în educație și buna colaborare cu universitatea de stat din Arad.

4 recommended
comments icon0 comments
0 notes
216 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *