Advertorial

Campioana europeană Daniela Dodean face echipă cu Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad! Au pus bazele primului centru dedicat tenisului de masă

• Sponsored post • Bookmarks: 6


Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad și campioana europeană la tenis de masă, Daniela Dodean au lansat împreună primul centru dedicat tenisului de masă.

Proiectul primului centru dedicat tenisului de masă a fost un vis al marei campioane, pe care l-a transformat în realitate în echipă cu Universitatea „Aurel Vlaicu”.

„E o bucurie să fim alături de oameni frumoși care luptă pentru orașul lor, care vor să promoveze sportul, să facă performanță pentru arădeni. UAV susține Academia Dana Dodean de tenis de masă și este o mândrie să fim parte din acest proiect” a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

În direct, din Portugalia, Dana Dodean a participat la conferința de presă și a povestit cu multă încredere despre visul ei de a dezvolta un centru în care să se dezvolte, să se antreneze, să peformeze sportivi de talia națională și internațională. Susținerea din partea autorităților, a universității, a sponsorilor transformă visul în realitate.

„Avem cele mai bune materiale, avem sala de sport a UAV, una din cele mai bune săli din Arad, avem alături de noi pe cel mai bun producător în domeniul echipamentelor, firma Bluberry și cu siguranță vom reuși. De abia aștept să începem” a declarat Cristian Dodean.Centrul va fi o bază de antrenament pentru copii și tineri, pentru amatori și profesioniști, pentru cei care iubesc acest sport ce a creat o mare campioană la Arad, Dana Dodean.

6 recommended
comments icon0 comments
0 notes
93 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.