Administratie

Când începe curățenia de primăvară în comuna Moravița

• Bookmarks: 6


Mai sunt câteva săptămâni și începe curățenia de primăvara în comuna Moravița. Primăria împreună cu școala generală din localitate și cu reprezentanții ADID Timiș organizează o curățenie generală în întreaga comună. Curățenia de primăvară va avea loc în 8 aprilie în Gara Stamora, Stamora Germană, Gaiu Mic, iar în 14 aprilie în Vama Moravița, Moravița și Dejan. La acest eveniment important pentru mediul înconjurător vor participa în jur de 250 de copii. 

„Haideți să dăm dovadă de spirit civic și să ne adunăm în număr cât mai mare. Astfel, să dăm dovadă de responsabilitate, dar să fim și un exemplu demn de urmat pentru copiii noștri, să venim alături de ei, să facem curat împreună cu ei. Dacă cei mici pot, pot și cei mari! Toți care doresc să se implice sunt bineveniți în număr cât mai mare alături de noi pentru a atrage un semnal de alarmă acelor cetățeni care încă nu au înțeles că trebuie să păstrăm curățenia în comună. Vreau să înțelegem că Moravița este a noastră, a tuturor și trebuie să avem grijă de ea ca de casa noastră ”, a precizat primarul comunei Moravița, Răzvan Brăzdău.

Curățenia de primăvară începe în 8 aprilie la ora 10:00 în parcul din Stamora, iar în 14 aprilie, toți cei care doresc să dea o mână de ajutor sunt așteptați în fața căminului din Moravița. Sacii, mânușile și tot necesarul va fi asigurat de primărie.

6 recommended
comments icon0 comments
0 notes
283 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.