Eveniment

Carmen Bejan, studenta care a omorât și tranșat un bărbat într-o cameră de cămin din Timișoara, nu va fi eliberată condiționat

• Bookmarks: 2


După ce la mijlocul lunii martie, Judecătoria Gherla a decis să admită propunerea formulată de Comisia de liberare condiționată din cadrul Penitenciarului Gherla, în ceea ce o privește pe Carmen Șatran, Tribunalul Cluj a hotărât să întoarcă decizia primei instanțe, stabilind totodată un nou termen la care tânăra din Ineu – condamnată la 19 ani și 8 luni de închisoare pentru uciderea unui bărbat în anul 2009, alături de iubitul ei de la acea dată – poate solicita eliberarea condiționată: 1 iulie 2022.

„Admite contestația formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla împotriva sentinţei penale a Judecătoriei Gherla, pe care o desfiinţează integral şi rejudecând: Respinge, ca nefondată, propunerea Comisiei pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Gherla de liberare condiţionată a condamnatei S.C., aflată în Penitenciar Gherla. Stabileşte data de 01.07.2022, după care o nouă cerere privind liberarea condiţionată poate fi formulată. Definitivă”, se arată în soluția pe scurt a Tribunalului Cluj.

Carmen Șatran, fostă Bejan, a fost arestată în august 2009. În vara acelui an, aceasta împreună cu iubitul ei de la acea vreme, Sergiu Florea, au omorât și tranșat un bărbat într-o cameră de cămin din Timișoara. Cei doi l-au ademenit pe bărbat în camera de cămin de la Universitatea de Medicină din Timișoara, pentru ca tânăra studentă să întrețină relații sexuale contra-cost cu el.

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
107 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.