Social

„Cărți cu suflet” în centrul Timișoarei. Foști consumatori de droguri vorbesc despre experiențele lor

• Bookmarks: 4


Foști consumatori și traficanți de droguri, unii dintre aceștia fiind închiși la Penitenciarul din Timișoara, vin sâmbătă în Parcul Rozelor pentru a-și spune povestea.

În parcul din centrul Timișoarei, între orele 17.00 – 20.00, are loc un eveniment public intitulat „SENS – Am un SENS! sunt mai SENSibil!”.

Protagoniștii evenimentului își doresc să fie un semnal de alarmă care să prevină astfel de experiențe neplăcute și sunt alături de cei care se confruntă în prezent cu diverse vicii. Evenimentul în sine se dorește a fi o voce care prezintă riscurile ce nu merită asumate și afirmă prin exemple clare că sunt scopuri mult mai nobile în viață. Și pentru că am menționat exemple de viață, vă invităm să luați serios în calcul biblioteca vie — “cărți cu suflet,” care vorbesc. Persoane ce se se află sub o sancțiune privativă de libertate și foști dependenți de droguri care “dau din casă” experiențele prin care au trecut și costul fabulos al deciziilor nepotrivite. Evenimentul vă pune la dispoziție o listă de titluri interesante care merită citite și cu siguranță foarte benefice adolescenților din contextul zilelor noastre”, transmit organizatorii.

De asemenea, în cadrul evenimentului publicul va avea partea și de o expoziție foto a tinerilor din Centrul Educativ Buziaș; teatru de păpuși cu piesa „Cu capul în nori și picioarele pe pământ”, organizat de Asociația Academia de zâmbete; photo booth; concert și recitaluri muzicale; prelegeri și alte activități.

4 recommended
comments icon0 comments
0 notes
79 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.