Advertorial

Casa Rusu: Reduceri de vară, încă din primăvară

• Bookmarks: 1


E oficial: La Casa Rusu a venit… vara și, odată cu ea, s-a deschis și sezonul reducerilor.

Deși suntem la început de mai, forțăm vara și asortăm, cu prețuri speciale, atmosfera de vacanță cu mobila visurilor tale.

Tot ce trebuie să faci este să intri pe pe site-ul Casa Rusu și să profiți de reduceri de până la 65% la produsele tale preferate. Da, ai citit bine, prețuri mai mici cu 65 de procente.

Iată și exemple de prețuri care.. s-au topit:

Dormitorul Onix este acum mai ieftin cu 40%. Colecția Onix este ideală pentru a contura decoruri în stilul „young living”. Luminile cu bandă LED adaugă o dimensiune avangardistă ambientului, iar nuanțele închise și fronturile lucioase emană o discretă eleganță. Știm cu toții că, în dormitor, ai nevoie de spațiu pentru a crea o atmosferă degajată și tihnită.

Mergi pe clasic?! Livingul Bawaria este, clar, pe gustul tău. Dacă mai pui și prețul special, cu 40% mai mic până la 1 august, îți amenajezi rapid sufrageria cu o colecție de mobilier modular conceput pentru iubitorii de design interior clasic.

De altfel, colecția Bawaria, datorită numărului și varietății de forme, va facilita crearea unui living, dormitor sau sufragerie, în care se va încadra întreaga familie.

Îți mai trebuie ceva?! O bucătărie modernă, la jumătate de preț, poate fi exact ce cauți. Sistemul modular nova este perfect pentru cei care își doresc o bucătărie modernă, practică și confortabilă.

Ai nevoie de ajutor? Ioana, consiliera Casa Rusu, îți oferă GRATUIT sfaturi pentru amenajarea bucătăriei, la numărul 0756.026.327. Poți discuta cu ea de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-17:00.

comments icon0 comments
0 notes
45 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.