Divertisment

Ce faci cu copilul weekendul acesta? Du-l să vadă roboți gigant, muzică live și teatru de păpuși!

• Bookmarks: 12


Muzică, teatru de păpuși și roboții giganți de la Robo Xperience sunt elementele cheie pentru un weekend antrenant în Iulius Town.

Sâmbătă și duminică, cei mici pot trăi o experiență aparte. Între orele 12:00 – 14:00 și 17:00 – 20:00, va avea loc Robo Xperience, unde vor fi prezenți roboți gigantici, de până la 2,7 metri. Cunoscutul personaj din universul Marvel, Iron Man, va fi prezent, având 1,9 metri înălțime, pregătit pentru a proteja lumea. Alături de el se vor afla Bumblebee și Megatron, cei doi roboți Transformers, de 2,7 metri înălțime și sunt pregătiți să apară în toate fotografiile.

Distracția continuă la „Winter in My Town” și la început de 2022. Sâmbătă, de la ora 16:00, programul este deschis de talentații copii de la Incubatorul de Arte, urmați de Liliana Todea, Lia Burg și trupa The Box Office. Pe 9 ianuarie, începând cu ora 12:00, cei mici vor putea intra în lumea poveștilor cu piesa „Visul omului de zăpadă” interpretată de marionetele de la teatrul de păpuși. Seara, de la ora 17:00 vor urca pe scenă corul Generația Muzicii, DJ Kuky Acustic Project și formația Phaser.

12 recommended
comments icon0 comments
0 notes
52 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.