Administratie

Ce planuri are conducerea Societății de Transport Public Timișoara pentru anul 2022

• Bookmarks: 13


Politica în domeniul calităţii, mediului, sănătăţii şi securităţii în muncă – acestea sunt direcțiile pe care se va concentra, în anul ce tocmai a început, activitatea Societății de Transport Public din Timișoara.

STPT doreşte să-şi îmbunătăţească, în mod continuu, performanţele în domeniul transportului public de persoane şi a celorlalte domenii asumate.

Tocmai de aceea, managementul societății și-a propus să crească încrederea și gradul de satisfacție a călătorilor prin îmbunătățirea continuă a calităţii serviciilor. În plus, cu prioritate, vor fi îndeplinite cerinţele legale, conformarea cu legislaţia naţională şi internaţională, precum şi cu alte cerinţe la care societatea a subscris.

În anul 2022, societatea care asigură transportul în comun din Timișoara va continua să pună accent pe instruirea, conştientizarea, comunicarea permanentă şi asumarea responsabilităţii fiecărui angajat în privinţa minimizării tuturor riscurilor identificate şi a riscurilor de accidentare şi îmbolnăvire profesională.

De asemenea, creşterea eficienţei Sistemului de Management Integrat este un alt deziderat ai noilor oameni din conducerea STPT, care dau asigurări că vor pune accent pe consultarea și implicarea lucrătorilor şi a reprezentanţilor acestora.

13 recommended
comments icon0 comments
0 notes
307 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.