Educație

Cele mai importante voci din domeniul alimentației din România vin la Timișoara, la summit-ul organizat de Universitatea de Științele Vieții

• Bookmarks: 4


Alimentația și calitatea produselor sunt discutate în aceste zile de cele mai influente voci din aceste domenii, din România. „TimișoaraFoodSummit” este organizat de Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, până în 25 noiembrie.

La „TimișoaraFoodSummit” participa antreprenori de succes din domeniul agroalimentar, și din celelalte zone ale țării, dar și reprezentanți ai camerelor de comerț și industrie din Timiș și Arad, ai autorităților locale, președintele Comisiei pentru Agricultură din Parlamentul României și fermieri importanți care au mari reușite în activitatea lor, dar și președintele Academiei de Științe Agricole și Silvice, prof.univ. dr. Valeriu Tabără.

Temele în dezbatere: Panel I Finanțarea și dezvoltarea cercetării, inovării, procesării și măiestriei tradiționale. Producție vegetală, pomicultură”, co-moderator Georgiu Darius – vicepreședintele Camerei de Comerț și Agricultură Timiș.

Panel II“Economia circulară și politici de sustenabilitate”, moderator Gabriel Biriș – Partener Fondator, Casa de Avocatură Biriș-Goran

Vineri, 25 noiembrie 2022. Panel I“Finanțare la timp, tehnologie eficientă și viitor de business”, moderator Gabriel Biriș – Partener Fondator, Casa de Avocatură Biriș-Goran

Panel II“Procesare modernă și integrare continuă. Carne, lapte. Spații protejate. Digitalizare. Oportunității de business imediate”, moderator Cosmin Alin Popescu – rectorul Universității de Științele Vieții ”Regele Mihai I” Timișoara.

Cu acest prilej va avea loc și o degustare generoasă oferită de Lactate de Ibănești și o degustare hrănitoare, produse din carne oferită de CAI Curtici.

Programul

Miercuri, 23 Noiembrie 2022

17:30 – 19:30 – Leader Space(by invitation only)

EXTRAS LISTĂ SPEAKERI:

Cosmin Gabriel Tabără – Vice-primar, Primăria Timișoara

George Sava – Director General, Agenția Domeniile Statului

Gabriel Biriș – Partener Fondator, Casa de Avocatură Biriș- Goran

Călin Costinaș – Deputy CEO, PROFI

Joi, 24 noiembrie 2022

9:00 – 10:00 – Welcome Coffee and finger foods by USVT “Regele Mihai I”

10:00 – 11:30 – Panel I

“Finanțarea și dezvoltarea cercetării, inovării, procesării și măiestriei tradiționale. Producție vegetală, pomicultură”

MODERATOR: (tbc)

COMODERATOR:

Georgiu Darius – Vice Președinte, Camera Comerț Timiș

EXTRAS LISTĂ SPEAKERI:

Cosmin Alin Popescu – Rector, USVT ”Regele Mihai I” Timișoara

Valeriu Tabără – Președinte, ASAS

Gicuța Zbirciog – Director General, ICDLF Vidra

Alexandru Stănescu – Director General, ADR Sud-Vest Oltenia

Mihail Coman – Director General, ICDP Pitești – Mărăcineni

GENERATORI DE DEZBATERE:

Dimitrie Muscă – Fermier, CAI Curtici

Gheorghe Seculici – Președinte, Camera de Comerț Arad

Cosmin Micu – Fermier, Arad

Viorela Pitulice, Senior Editor

11:30 – 12:00 – Coffee Break.

Degustare generoasă oferită de Lactate de Ibănești; Degustare hrănitoare, produse din carne oferită de CAI Curtici

12:00 – 13:30 – Panel II

“Economia circulară și politici de sustenabilitate”

MODERATOR:

Gabriel Biriș – Partener Fondator, Casa de Avocatură Biriș-Goran

EXTRAS LISTĂ SPEAKERI:

Adrian Pintea – Director, APIA

George Stângă – Președinte, Comisia de mediu, Camera deputaților

Alin Seserman – Secretar de Stat, Ministerul Mediului (tbc)

GENERATORI DE DEZBATERE:

Cătălin Mahu – Fondator, Restaurantele La Mama

Alexandru Mironov – Senior Editor, Revista Știință și Tehnică

Călin Muscă – Fermier, PorkProd

17:30 – 19:30 – Leader Space

(by invitation only)

EXTRAS LISTĂ SPEAKERI:

Varujan Pambuccian, Membru, Comisia pentru Agricultură din Camera Deputaților

Alexandru Mironov – Senior Editor, Știință și Tehnică

Călin Muscă – Fermier, PorkProd

Vineri, 25 noiembrie 2022

9:00 – 10:00 – Welcome Coffee and finger foods by USVT “Regele Mihai I”

10:00 – 11:30 – Panel I

“Finanțare la timp, tehnologie eficientă și viitor de business”

MODERATOR:

Gabriel Biriș – Partener Fondator, Casa de Avocatură Biriș-Goran

COMODERATOR:

Gheorghe Seculici – Președinte, Camera de Comerț Arad

EXTRAS LISTĂ SPEAKERI:

Sorin Maxim – Director General, ADR Vest

Adrian Sandu – Managing Director, ASGO TELECOM

Cătălin Mahu – Fondator, Restaurantele La Mama

Gabriela Sîrbu – Director de Marketing Digital, Profi

GENERATORI DE DEZBATERE:

Leontin Dinulescu, FoodIntelForum

Anca Drăghiciu – Director, Zona de Viață Auchan

Georgiu Darius – Vice Președinte, Camera Comerț Timiș

11:30 – 12:00 – Coffee Break

Degustare generoasă oferită de Lactate de Ibănești; Degustare hrănitoare, produse din carne, oferită de CAI Curtici

12:00 – 13:30 – Panel II

“Procesare modernă și integrare continuă. Carne, lapte. Spații protejate. Digitalizare. Oportunității de business imediate”

MODERATOR:

Cosmin Alin Popescu – Rector, Universitatea de Științele Vieții ”Regele Mihai I” Timișoara

COMODERATOR:

Florica Chiriță – Președinte, Camera de Comerț Timișoara

EXTRAS LISTĂ SPEAKERI:

Andrei Pădurean – Director Operațional, Silvania Gourmet

George Sava – Director General, Agenția Domeniilor Statului

Dimitrie Muscă – Fermier, Combinatului Agroindustrial Curtici

Aurel Simion – Secretar de Stat, MADR

Varujan Pambuccian – Membru, Comisia pentru Agricultură din Camera Deputaților

GENERATORI DE DEZBATERE:

Bogdan Popovici – Bucharest Food Summit

Anca Drăghiciu – Director, Zona de Viață Auchan

David Todoran – Antreprenor, Mirdatod

Rodica Căpățână – Director General, Vinarte

17:30 – 19:30 – Leader Space

4 recommended
comments icon0 comments
0 notes
29 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *