Economic

Centru de cercetare și dezvoltare din Timișoara, extins în urma unei investiții de 33 milioane euro

• Bookmarks: 4


Investiție importantă la Timișoara. Un centru de cercetare și dezvoltare a fost extins în urma unei investiții de peste 33 de milioane de euro.

Noua clădire de birouri a fost construită de către compania Continental pe o suprafață totală de peste 26.000 de metri pătrați și are o capacitate de până la 1.700 de locuri.

În plus, în acest spațiu funcționează și o zonă de testare și validare completă a produselor dezvoltate în cadrul companiei.

Tehnologii care pun accentul pe o dezvoltare sănătoasă, sustenabilă a industriei auto sunt gândite și proiectate aici, în centrul de cercetare și dezvoltare al Continental din Timișoara. Conectivitatea și comunicarea dintre participanții la trafic, dintre vehicul și alte sisteme sau servere, securitatea cibernetică, sistemele de siguranță activă și pasivă, mașini autonome, tehnologii pentru o mobilitate comfortabilă și durabilă, toate aceste aspecte reprezintă tot atâtea direcții în care mii de ingineri lucrează zilnic aici pentru un viitor mai bun, mobil și interconectat al oamenilor și bunurilor acestora. Dorim să creștem în această locație în responsabilități și număr de angajați. Doar în acest moment căutăm la nivel național aproximativ 1000 de noi colegi”, a afirmat dr. Christian von Albrichsfeld, Head of Country Continental România.

Direcțiile în care compania desfășoară o activitate intensă vizează dezvoltarea de soluții inovatoare de software și hardware pentru interiorul mașinii, siguranță, precum și sisteme de navigație și instrumente pentru mașini viitoare, trafic și vehicule comerciale.

4 recommended
comments icon0 comments
0 notes
51 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.