Sanatate

Certificat verde peste tot! Inclusiv în magazine! Propunere pe care ar putea să o adopte Parlamentul României

• Bookmarks: 2


Premierul demis prin moțiune de cenzură, în momentul de față interimar, Florin Cîțu susține ideea impunerii de certificat verde inclusiv pentru cumpărături elementare, ca alimentele. Ideea urmează să fie prezentată grupurilor parlamentare.

Florin Cîțu, premierul interimar PNL, a discutat cu ministrul sănătății, Cseke Attila (UMDR), ideea impunerii certificatului verde COVID-19 inclusiv în magazine. Potrivit declarațiile pe care le-a făcut în urmă cu puțin timp, urmează să discute posibilitatea impunerii acestui certificat și cu grupurile parlamentare.

„Ne uităm la măsuri care să împiedice răspândirea virusului. Să cerem certificat verde pentru orice activitate în care intrăm în contact cu persoane. Este o măsură care ar ajuta foarte mult. N-am discutat reducerea orelor de funcționare în weekend, dar ne uităm la mai multe măsuri.”

Practic, dacă această propunere este adoptată, persoanele care nu sunt vaccinate împotriva COVID-19, nu vor mai putea merge nici în magazine, pentru cumpărăturile esențiale.

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
134 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *