Administratie

Cimitirele din Timișoara, aproape pline! Soluția propusă de viceprimarul Tabără

• Bookmarks: 1


Timișoara este la un pas de a se confrunta cu o situație critică.

Cosmin Tabără, viceprimarul PNL al Timișoarei, anunță că cimitirele din oraș sunt aproape pline. În aceste condiții, liberalul propune realizarea de urgență a unui nou cimitir.

Trebuie să gândim că demararea proiectului unui nou cimitir este obligatorie, în condițiile actuale, cimitirele existente având un grad de ocupare de peste 98%! Personal, am susținut și susțin un astfel de demers care este urgent pentru Timișoara”, a afirmat Cosmin Tabără.

De asemenea, liberalul a anunțat că Primăria Timișoara are de a face cu o problemă gravă, având în vedere faptul că licitația pentru desemnarea administratorilor cimitirelor din oraș aflate în responsabilitatea instituției a fost anulată.

S-a ajuns la asta deoarece una dintre firmele care administra unele cimitire a contestat dosarul de licitație la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, iar CNSC a admis contestația, așa că documentația de licitație trebuie schimbată! (…) Trebuie să se înțeleagă că legea e lege și nu poate fi interpretată după cum se ambiționează unul sau altul. Solicit de urgență revenirea la caietul de sarcini inițial, așa cum a fost lucrat de Serviciul Patrimoniu, biroul cu atribuții pentru a putea fi acoperite aceste servicii! Dosarul pentru licitație trebuie readus la forma cerută și acceptată de lege”, a declarat Cosmin Tabără.

comments icon0 comments
0 notes
100 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *