Advertorial

City Gate Moșnița Nouă este „acasă” pentru primii locatari! RPC Group a finalizat proiectul imobiliar!

• Bookmarks: 6


RPC Group a finalizat cele 90 de apartamente din ansamblul City Gate Moșnița Nouă, primii locatari se bucura deja de noua lor locuință, iar alții se ocupă deja de mobilarea viitorului lor cămin.

City Gate este localizat la intrare în Moșnița Nouă, la Strada Principală, chiar la limita între Timișoara și Moșnița. Include spații comerciale la parter care vor găzdui magazine, farmacii, showroom-uri, pizzerie, dar și grădiniță cu program prelungit.

RPC Group a dezvoltat, prin acest ansamblu, apartamente bine compartimentate și durabile, care să își crească valoarea în timp și să devină investiții sigure. Astfel, în acest proiect au investit atât cupluri și familii tinere, pentru locuința personală, dar și investitori care deja au închiriat apartamentele achiziționate. Poziția foarte bună, proximitatea față de zone de birouri de IT, accesul facil la magazine, pista de bicicleta, mijloacele de transport în comun, drumul de patru benzi și centura de sud a Timișoarei, sunt doar câteva din motivele pentru care apartamentele din City Gate sunt o alegere inspirată, adevarate investiții pe termen lung. În plus, nivelul de calitate al construcției și finisajelor este unul foarte ridicat, iar raportul calitate preț foarte bine echilibrat.

Apartamentele City Gate sunt cu 2 și 3 camere, cu suprafețe cuprinse între 51 și 69 mp, toate apartamentele au balcon, unele chiar și terasa de 40mp. Fiecare apartament beneficiază de loc de parcare gratuit, înscris în CF. Încălzirea este realizată de centrale termice de apartament și sistem de încălzire în pardoseală.

Mai sunt doar 13 apartamente nevândute.

Cei care doresc să programeze o vizită pentru vizionarea apartamentelor o pot face la numerele de telefon 0722 380267 / 0747020525 sau pot accesa site-ul citygate-tm.ro pentru mai multe detalii.

6 recommended
comments icon0 comments
0 notes
189 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.