Diverse

Clădirea Universității de Vest din Timișoara va intra în reabilitare

• Bookmarks: 23


Faţadele corpului principal al Universităţii de Vest Timişoara vor intra în lucrări de reabilitare şi modernizare.

Universitatea de Vest a lansat un concurs internațional de soluții, pentru a fi găsită cea mai bună modalitate de a pune în valoare imobilul.

“Pentru a oferi vizibilitate, dar și pentru a răspunde anvergurii implicate de lucrările pentru noile fațade ale sediului universității noastre, UVT a lansat public un concurs de soluții, în vederea atribuirii contractului de servicii de proiectare pentru „Reabilitarea și modernizarea fațadelor sediului Universității de Vest din Timișoara”. Așteptăm să răspundă la această provocare și să participela concursul de soluții proiectanți și arhitecți, echipe și companii de proiectare din România și din plan internațional, care pot să contribuie cu o viziune inovatoare la modernizarea uneia dintre cele mai cunoscute zone urbane din Timișoara, a unei clădiri simbolicepentru centrul nostru universitar, a cărei proiectare inițială a fost realizată în coordonarea cunoscutului arhitect Hans Fackhelmann”, spune rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Valoarea serviciilor de proiectare este de aproape 380.000 de lei, iar termenul limită de depunere a ofertelor este data de 22 martie.

Sursa: radiotimisoara.ro

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
303 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *