Administratie

CNAIR a decis să prelungească termenul limită pentru depunerea ofertelor pentru procedura de achiziție privind proiectarea și execuția pentru Lotul 2 din Autostrada Lugoj-Deva

• Bookmarks: 7


Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a decis să prelungească termenul limită pentru depunerea ofertelor pentru procedura de achiziție privind proiectarea și execuția pentru „Lotul 2: km 27+620 – km 56+220, Secțiunea E și finalizare Secțiunea D” din Autostrada Lugoj-Deva.

9 iunie 2022 ar fi trebuit să fie ultima zi în care firmele interesate de proiectarea și execuția obiectivului de investiții ar mai fi putut să își depună ofertele. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a decis însă să prelungească termenul limită pentru depunerea acestora.

Vă reamintim că în luna aprilie, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu anunța că a fost reluată licitația pentru proiectarea și execuția lotului 2 din A1.

„Data limită până la care pot fi depuse ofertele pentru proiectarea și execuția Lotului 2 (secțiunile E și D) al autostrăzii Lugoj-Deva este 9 iunie 2022. CNAIR a transmis spre publicare în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene anunțul de participare pentru licitație. După publicarea pe această platformă, documentația va putea fi vizualizată în SICAP. În evaluarea ofertelor va fi punctată inclusiv capacitatea antreprenorilor de a finaliza contractul într-un ritm cât mai alert”, anunța Sorin Grindeanu în aprilie.

Vă reamintim, licitația pentru realizarea tronsonului care face parte din lotul 2 al Autostrăzii Lugoj-Deva a fost deblocată la începutul anului 2022. CNAIR a așteptat la prima licitație oferte din partea a șase firme, însă nu a primit decât una, care a fost declarată neconformă.

Sursa: Tion.ro

7 recommended
comments icon0 comments
0 notes
176 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *