Administratie

CNAIR a găsit firma care să facă cei 12 km de autostradă Lugoj-Deva, pe care se vor plimba urșii

• Bookmarks: 3


Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a găsit firma care să facă cei 12 km lipsă din A1, între Lugoj și Deva. În urma procedurii de licitație publică și a evaluării ofertelor, ofertantul desemnat câstigător este asocierea dintre firmele S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. – S.C. SA & PE CONSTRUCT S.R.L. – EURO-ASFALT d.o.o., având prețul de 1.826.845.634,11 Lei fără TVA.

Finanțarea este asigurată prin PNRR.

Durata contractului este de 45 de luni, din care 11 luni perioada de proiectare și 34 de luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 10 ani.

Conform condițiilor din Acordului de mediu a fost prevăzută realizarea a două tuneluri în cadrul Secțiunii E în contextul evitării problemelor de stabilitate și a impactului negativ cu implicații majore asupra mediului.

Lungimea celor două tuneluri va fi de aproximativ 2,13 km. Tunelurile vor fi formate din două galerii unidirecționale prevăzute pe fiecare cale de circulație cu platforma de 11,25 m.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire, anunță CNAIR.

sursă foto: Facebook/DRDP Timișoara

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
28 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.