Sanatate

Colectivul de specialiști de la Spitalul Municipal nu știa nimic despre „practicile” doctorului Mazilu! Se dezic de astfel de obiceiuri

• Bookmarks: 2


Colegii doctorului Octavian Mazilu, arestat preveniv pentru 30 de zile, au transmis că „practicile” medicului sunt izolate și că în Spitalul Municipal se respectă drepturile pacienților.

Au luat atitudine față de acuzațiile care i se aduc lui Octavian Mazilu și colegii săi. Fostul director al spitalului a fost arestat preventiv miercuri, 1 iunie, pentru 30 de zile pentru luare de mită în formă continuată.

„Lupta pentru viaţă și respectarea drepturilor pacienţilor, aceasta este misiunea noastră, a medicilor și a tuturor angajaţilor din Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timișoara.

Colectivul Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă Timișoara regretă și se desolidarizează de toate practicile care nu fac cinste nobilei profesii medicale.

Ȋntotdeauna, prin toate politicile și proiectele noastre am poziţionat pacientul precum și accesul necondiţionat la servicii medicale de înaltă performanţă în centrul atenţiei noastre, personalul fiind instruit permanent în respectarea drepturilor pacientului, deontologiei profesionale și pentru necondiţionarea actului medical.”, a transmis printr-un comunicat de presă unitatea medicală.

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
468 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.