Advertorial

Compania „Drumuri și Poduri Banat”, parte a „Maxagro”, la Congresul Național de Drumuri și Poduri

• Bookmarks: 3


Vestul țării va fi reprezentat la Congresul Național de Drumuri și Poduri, ediția a XVI-a, care se va desfășura la Timișoara între 21 și 24 septembrie 2022. „Drumuri și Poduri Banat”, membră a grupului „Maxagro”, este compania invitată să facă parte din acest eveniment național.

Datorită calității lucrărilor pe care le execută, dar și echipei dinamice care o formează, compania „Drumuri și Poduri Banat” se numără printre invitații Congresului Național de Drumuri și Poduri, ediția a XVI-a, o manifestare de importanță națională.

Evenimentul este unul care se organizează o dată la 4 ani. Lucrările congresului reunesc un număr important de specialişti din domeniul infrastructurii rutiere, proiectanţi, consultanţi, constructori, dar şi administratori ai reţelelor de autostrăzi, drumuri naţionale, drumuri judeţene, străzi.

Mai sunt invitați să participe reprezentanții administrațiilor de drumuri (naționale și locale). Din străinătate vor participa reprezentanți ai unor firme renumite de construcții de drumuri și poduri, cercetare și consultanță.

Congresul va aborda mai multe teme, cele mai importante fiind:

  1. Administrare, întreținere și exploatare drumuri și poduri
  2. Mobilitate: urbană, rurală, interurbană, STI
  3. Infrastructuri reziliente (structuri rutiere, poduri, terasamente)

Compania „Drumuri și Poduri Banat” va fi prezentă la capitolul „Infrastructuri reziliente”.

La deschiderea Congresului vor fi prezenți și ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, și directorul general al CNAIR, Cristian Pistol.

Compania „Drumuri și Poduri Banat” este o companie tânără, care în ultimii 3 ani a realizat investiții de peste 100 000 000 RON. Printre ele se numără: 2 stații de asfalt, 2 stații de betoane, 2 cariere, balastieră, laborator de gradul II și utilaje noi, ceea ce asigură independență realizării unor investiții în infrastructură începând cu „prima săpătură, asfalt și terminând cu marcajul rutier”.

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
71 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.