Social

Comunitatea LGBT pregătește primul marș pe străzile Timișoarei. Când are loc

• Bookmarks: 7


Comunitatea LGBT își cere din nou drepturile, la Timișoara.

Astfel, pentru prima dată, pe străzile orașului va avea loc un marș. Acțiunea este programată pentru data de 2 iulie, la finalul Festivalului Pride TM.

Ați vrut, am vrut, se întâmplă! Pentru prima dată în Timișoara, celebrăm iubirea, ne cerem drepturile și ne bucurăm de energia comunității LGBTQIA+ și a aliaților”, transmit organizatorii, Asociația Identity.Education.

Concret, participanții se vor aduna în jurul orei 15.30, în Parcul Constantinovici Loga, de unde, după ce vor asculta câteva discursuri, vor pleca, la ora 16.30, pe următorul traseu: Bulevardul Ion C. Brătianu – Bulevardul Revoluției din 1989 – Podul Decebal – Bulevardul 3 August 1919 – Parcul Regina Maria, punctul de final.

Festivalul dedicat comunității LGBT are loc la Timișoara în perioada 25 iunie – 2 iulie, iar anul acesta a ajuns la ediția cu numărul trei.

Marșul Pride TM 2022 este susținut de Accenture. Accenture își dorește să fie cea mai diversă și incluzivă companie din lume. Susținem o cultură în care fiecare persoană are acces egal la un loc de muncă, la oportunități de dezvoltare profesională și beneficii, indiferent de vârstă, dizabilitate, rasă, etnie, identitate de gen, orientare sexuală sau religie”, mai informează organizatorii.

7 recommended
comments icon0 comments
0 notes
212 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.