Social

Concert caritabil de Crăciun, la Timișoara. Banii, donați pentru salvarea unui tânăr grav bolnav

• Bookmarks: 4


La Timișoara va fi organizat un concert caritabil de către Poliția Locală și Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I”.

Acesta este intitulat „Împreună pentru comunitate!” și are loc la sediul Poliției Locale Timișoara, situat pe str. Avram Imbroane, nr. 54, în data de 18 decembrie, la ora 18.00.

Acest concert este dedicat comunității și în mod special tânărului student Sanda Cătălin Dumitru de la Facultatea de Medicină Veterinară, care este diagnosticat cu tumoră de glandă pineală și are urgent nevoie de o intervenție chirurgicală. Comunitatea înseamnă să ne fim alături și la bine și la rău, în tot ceea ce contează în viața noastră, să punem suflet, să fim oameni. Împreună îl putem ajuta pe Cătălin”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Pe scenă vor cânta și vor dansa pentru Cătălin: grupul vocal al Poliției Locale Timișoara, Akademika Banat Chorus, Akademika Banat ,,Tinerii de foc” – Universitatea de Științele Vieții ,,Regele Mihai I ” din Timișoara, Grupul vocal Music Bliss , din cadrul Liceului de Artă ,,Ion Vidu “, Ingrid Nicolaescu, Lucian Oros, Efraim Ghiman, Rodica Pâslari Canțîr, Alexandra Trif, Alexandra Vanc și Aurelian Goia.

4 recommended
comments icon0 comments
0 notes
65 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *