Educație

Concert de colinde organizat de Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad! Bucuria sărbătorilor va fi transmisă prin vocea caldă a teologilor din UAV

• Sponsored post • Bookmarks: 9


Arădenii sunt invitați să se bucure de colindele tradiționale de Crăciun, interpretate de teologii de la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad. Mesajul colindelor se va auzi anul acesta din Catedrala Veche din Arad.  Va fi adus celor prezenți în biserică,  duminică, 19 decembrie, ora 17.30, de cele două coruri ale Facultății de Teologie Ortodoxă din cadrul UAV Arad.

„Ca în fiecare an, vrem să aducem bucurie arădenilor prin colind. Cele două coruri ale facultății, Corul Atanasie Lipovan, dirijor Tiberiu Ardelean și corul  Sf. Maxim Mărturisitorul,  dirijor Mircea Buta au pregătit un concert cu colinde tradiționale din repertoriul românesc și internațional. Îi invităm pe toți cei care vor să primească în inimile lor mesajul Nașterii Mântuitorului, să vină la concert și să se bucure împreună cu noi” a declarat rectorul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, Ramona Lile.

Anul acesta, cei prezenți se vor bucura și de mesajul conferinței A.S.C.O.R , susținută de decanul facultății, Cristinel Ioja care va prezenta prelegerea „Ilarion Felea-Preotul, Teologul, Mărturisitorul.

Intrarea este liberă.

9 recommended
comments icon0 comments
0 notes
42 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.