Divertisment

Concurs cu tradiție la Timișoara! Începe cursa de rățuște pe râul Bega, în scopuri caritabile

• Bookmarks: 16


Proiectul „Cursa Rățuștelor pe Bega” este un proiect consacrat și iubit de timișoreni, ajungând anul acesta la ediția a XIV-a. Este un proiect caritabil organizat de Clubul Rotaract Timișoara și presupune lansarea unor rățuște artizanale pe râul Bega care se vor întrece între ele. Primele 15 rățuște câștigătoare vor fi premiate.

Clubul Rotaract Timișoara este o organizație non-guvernamentală formată din tineri care doresc să se dezvolte alături de comunitatea din care fac parte, prin rezolvarea nevoilor fizice și sociale ale acesteia.

Anul acesta, fondurile strânse din vânzarea biletelor de participare la cursă vor fi redirecționate spre dotarea și dezvoltarea Liceului Teoretic Special „Iris”, cu scopul atingerii potențialului maxim de dezvoltare al elevilor cu deficiențe de vedere.

Achiziționarea de rățuște se face fie online pe site-ul https://ratustepebega.ro/, fie de la standurile fizice amplasate în Iulius Town Timișoara, în perioada 8-16 septembrie 2021, zona Food Court sau pe malul râului Bega, în perioada 17-19 septembrie 2021, în cadrul Festivalului „Bega Bulevard” 2021. Prețul unui bilet este 10 lei și asigură participarea la cursă. Locația din care rățuștele vor fi lansante în cursă este podul Mihai Viteazu, în data de 19 septembrie 2021, la ora 17:30.

”Pe parcursul celor 13 ediții am reușit să achiziționăm aparatură de specialitate pentru Clinică de Pediatrie ll „Bega”, Spitalul Clinic Municipal de Urgență , Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Branzeu”, am dotat un atelier de robotică și am achiziționat tablete pentru Casa „Frații lui Onisim” Școlar și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă  „Dumitru Ciumageanu”, susține Președinte Clubul Rotaract Timișoara, Sebastian-Aurelian ȘTEFĂNIGĂ.

16 recommended
comments icon0 comments
0 notes
511 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *