Educație

Concurs pentru elevii din Făget ca în filmele americane! Invitație la „Public Speaking Competition”

• Bookmarks: 13


Vineri, 14 ianuarie, la Făget, se desfășoară o competiție pentru elevi cum se mai văd în filmele americane. Competiția de vorbire în public va avea loc în sala de evenimente Padeșul, de la ora 16.00.

Vineri, 14 ianuarie, se aleg cei mai buni vorbitori în public dintre elevii din Făget. În sala de evenimente Padeșul are loc competiția inspirată parcă din filmele americane: „Public Speaking Competition Făget”, anunță reprezentanții municipalității.

Scopul concursului este de a oferi mai multor elevi șansa de afirmare, de dezvoltare a abilităților oratorice in limba engleză, transmis organizatorii, care sunt profesori de engleză sub patronajul Asociației English Lab și prin Liceul Teoretic Traian Vuia Făget.


„Cu ajutorul sponsorizarilor obținute de Asociația English Lab de la Trimsol România, Complex Padesul și Librăria Caneleon, s-a reușit organizarea acestui concurs într-o locatie speciala, inedită, care îi conferă evenimentului un plus de autenticitate. Premiile vor consta în cărți, accesorii pentru gadgeturi și recompense financiare pentru câștigători.
Concursul a fost gândit ca o varianta locală a Concursului Național Public Speaking iar la nivel județean, Asociația English Lab Făget își propune ca pe viitor să își extindă atât granițele, cât și criteriile de vârstă ale elevilor participanți și să organizeze concursul în colaborare cu Ministerul Educației Naționale și cu școlile din zonă.”

13 recommended
comments icon0 comments
0 notes
241 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.