Politica

Consilierul județean USR Timiș, Raul Olajos, se pregătește să „sară gardu`” la PNL! „Spune Nu! traseismului politic!”

• Bookmarks: 4


O vorbă din strămoși spune „Să nu faci ce face popa, fă ce zice popa”! La fel și cu politicienii mioritici. Până nu de mult, USR promova 0 toleranță pentru traseismul politic, asta până să ajungă prin funcții. Potrivit unor surse, consilierul județean USR Timiș, Raul Olajos se pregătește să intre în tabăra „traseiștilor”, să treacă la PNL Timiș.

Olajos nu mai este în grațiile conducerii USR Timiș și a fost schimbat din poziția de lider de grup în CJ Timiș. A fost înlocuit cu Vlad Șendroiu, potrivit unui comunicat transmis de USR Timiș.

„Vlad Șendroiu este noul lider al grupului consilierilor județeni USR Timiș.

Vlad Șendroiu are 26 de ani, este inginer software, absolvent al Universității Politehnica din Timișoara și membru fondator al USR Timiș. S-a implicat în USR încă de la început în campania „Fără penali în funcții publice” și în toate acțiunile politice ale USR. În clipa de față, Vlad Șendroiu are ca principal obiectiv schimbarea clasei politice din Timiș și de la nivel național. Tinerețea lui și implicarea sa totală de până acum în proiectele partidului ne fac să credem că Vlad vine nu doar cu o viziune nouă în politică, ci și cu ambiția de a crea o punte între cetățeni și administrația județeană.”, transmit reprezentanții USR Timiș.

Raul Olajos a criticat public conducerea USR Timiș, pe președintele Dominic Fritz și pe Cristian Moș, fost lider USR Timiș, în prezent vicepreședinte CJ Timiș.

„Dominic Fritz, președintele USR Timiș, apreciază decizia grupului consilierilor județeni şi consideră că „pentru a aduce schimbarea, trebuie să lucrăm în echipă, nu să urmărim interese personale. Vlad Şendroiu este un tânăr pasionat, care dovedește că profesionalismul şi corectitudinea nu țin de vârstă. Este membru fondator al USR Timiș şi va fi o voce în Consiliul Județean pentru toți cei care au votat USR.”, se mai arată în comunicatul USR Timiș.

Surse din interiorul partidului spun că Olajos este ca și trecut la PNL Timiș, înlocuirea sa din fruntea consilierilor județeni USR fiind doar o formalitate.

4 recommended
comments icon0 comments
0 notes
121 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *