Administratie

Consilierul local PNL, Simion Moșiu, pus la zid de viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău

• Bookmarks: 4


Într-o emisiune televizată, la un post local, viceprimarul USR din Primăria Timișoara, Ruben Lațcău și consilierul local PNL, Simion Moșiu au avut un schimb acid de replici. Cei doi nu au reușit să se pună de acord nici asupra podurilor din oraș, reabilitate sau construite în administrația Robu.

Patru poduri construite sau patru poduri reabilitate? Aceasta a fost întrebarea pentru care Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei și consilierul local PNL, Simion Moșiu au avut răspunsuri diferite.

Moșiu a afirmat într-o emisiunea televizată de la Europa Nova că administrația Robu a realizat în cei opt ani de mandat, patru poduri în Timișoara. Viceprimarul orașului, Ruben Lațcău l-a pus la zid pe reprezentantul PNL, contrazicându-l. Există diferențe între a construi de la 0 un pod și a moderniza sau extinde un pod.

„Care sunt cele patru poduri?”, l-a întrebat Ruben Lațcău pe consilierul local PNL, Simion Moșiu. Acesta nu a reușit să ofere un răspuns foarte clar. După o serie de bâlbe, Moșiu a enumerat podurile Dragalina și Jiul, despre care însă Lațcău a precizat că au fost extinse, nu construite de la 0.

„Am avut o extindere pe Popa Șapcă, am avut o extindere pe Jiul, pe podul Eroilor și una pe Dragalina. Atât! Care sunt cele patru poduri noi?”, l-a  întrebat Lațcău pe Moșiu. Consilierul local PNL a precizat că cele enumerate sunt cele patru poduri noi, nu au fost extinse ci construite.

Ruben Lațcău a mai precizat că într-un singur an de administrație Fritz, au fost făcute investiții de peste 500 de milioane de lei, cât a făcut administrația Robu în întreg mandatul 2016-2020.

4 recommended
comments icon0 comments
0 notes
176 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *