Educație

Creșă în zona Bucovina, construită de fonduri de la CNI

• Bookmarks: 5


Procedura de transfer a terenului necesar pentru construcția unei creșe în zona Bucovina, din Timișoara, de la primărie către Ministerul Dezvoltării se apropie de final.

Este vorba de aproape 9.000 de metri pătrați, pe care Compania Națională de Investiții va construi și dota o creșă cu 70 de locuri pentru copiii din zonă.

În paralel, pe o porțiune din terenul respectiv, Primăria Timișoara, va amenaja un spațiu verde și un teren de sport, la solicitarea locatarilor din zonă.

„Infrastructura educațională din Timișoara trebuie să țină pasul cu dezvoltarea orașului și mă bucur că prin acest parteneriat cu Ministerul Dezvoltării, anunțat în vară de ministrul Cseke Attila, reușim deja să pornim construcția acestei creșe. Prioritatea administrației pe care o conduc este să atragem cât mai multe fonduri externe pentru proiectele orașului”, spune primarul, Dominic Fritz.

Proiectul de hotărâre necesar acestor investiții va fi supus votului Consiliului Local, în ședința de marți.

Construcția creșei va fi făcută din fondurile ministerului, iar Primăria Municipiului Timișoara va asigura finanțarea pentru racordurile de utilități (electric, apă, gaz metan, canal).

5 recommended
comments icon0 comments
0 notes
24 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *