Eveniment

Crimă în Caraș-Severin! Un bărbat din Mehedinți și-ar fi ucis fosta concubină, care l-a părăsit

• Bookmarks: 3


Un bărbat de 29 de ani, din județul Mehedinți, a intrat în această dimineață într-o secție de poliție din Drobeta Turnu-Severin și a recunoscut o crimă pe care ar fi comis-o. Acesta le-a spus polițiștilor că a înjunghiat o femeie și a abandonat-o pe câmp, în județul Caraș-Severin.

„În această dimineață, în jurul orei 05.00, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a fost informat despre faptul că la sediul Poliției Municipiului Drobeta Turnu-Severin s-a prezentat un bărbat de 29 de ani, din județul Mehedinți, care a sesizat că aseară, în jurul orei 23.00, a înjunghiat-o mortal pe o femeie de 32 de ani, din comuna Constantin Daicoviciu, județul Caraș-Severin, după comiterea faptei, acesta abandonând cadavrul pe un câmp, în apropierea localității Căvăran.

Polițiștii de la Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș s-au deplasat imediat la fața locului, cadavrul femeii de 32 de ani fiind găsit în zona indicată.

La acest moment, bărbatul de 29 de ani se află în custodia poliției.

De asemenea, a fost informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, în vederea demarării cercetărilor, conform competenței.”, tranmiste Inspectoratul Județean de Politie din Caraș-Severin.

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
157 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.